Ford Kuga гібрид вже в Україні

Найпотужніша та економічна версія кросовера на українському ринку

Третє покоління кросовера Ford Kuga презентували на початку квітня на спеціальному заході Go Further в Амстердамі, а у вересні стартували продажі В Україні. Це найпотужніша та економічна версія кросовера на нашому ринку — 190-сильний гібрид.

 

Силова установка Ford Kuga Hybrid організована довкола 2,5-літрового бензинового двигуна. Эмність акумуляторної батареї — 1,1 кВт•год. Під час їзди заряд акумулятора поповнюється за рахунок системи рекуперації енергії гальмування.

 

Кросовер доступний з переднім або повним приводом у двох комплектаціях: Titanium та ST-Line X. З повним баком повнопривідний гібрид проїжджає понад 990 км за WLTP. З них на електротязі — до 67 км. Середня витрата палива — 5,4-5,7 л/100 км. Максимальна швидкість — 196 км/год. З місця до 100 км/год передньопривідний кросовер прискорюється за 9,1 секунд, повнопривідний — за 9,4 секунд.

 

Салон — п’ятимісний. Задній тримісний диван зсувається вперед-назад на 152 мм. У стандартному оснащенні 13,2-дюймовий центральний екран та 12,3-дюймова цифрова панель приладів. У топової комплектації ST-Line X є ще один екран — проєкційний на лобовому склі.

 

В арсеналі Ford Kuga Hybrid 2023 року світлодіодні фари, навігація, адаптивний круїз-контроль з функцією Stop-and-Go, система прогнозування швидкості, гальмування при поперечному русі ззаду, системи допомоги при гальмуванні заднім ходом. Також в наявності задні датчики паркування, 360-градусна камера та бездротова зарядка для гаджетів.