Ford підтверджує своє лідерство завдяки двом міжнародним нагородам за найкращий фургон і пікап року

Ford підтверджує своє лідерство завдяки двом міжнародним нагородам за найкращий фургон і пікап року

ЛІОН, Франція, 22 листопада 2023 р. – Ford Pro був відзначений двома нагородами: «Міжнародний фургон року» (IVOTY) за свій абсолютно новий фургон Transit Custom та «Кращий міжнародний пікап» (IPUA) за новий пікап Ranger.

Це вже в третє Ford Pro отримує одночасно дві нагороди IVOTY та IPUA в тому самому році. Подвійною перемогою відзначились також 2013 та 2020 роки. Таким не похизується жодний інший виробник.

Нагороди були вручені під час спеціальної церемонії на виставці комерційних автомобілів Solutrans у Ліоні, Франція. Ця подія ще раз підтвердила лідерську позицію Ford Pro на європейському ринку комерційних автомобілів.

Віцепрезидент по розробці продуктів компанії Ford Тім Слеттер під час отримання нагороди від імені Ford Pro заявив: «Це предмет гордості для всіх наших команд Ford по всьому світу, які прагнуть поставляти нашим клієнтам якісну продукцію. Ми раді, що журі визнало потужність наших новітніх комерційних автомобілів, створених для забезпечення бізнес-потреб клієнтів у всіх сферах діяльності».

Transit Custom отримує титул IVOTY

Експертне журі з 25 журналістів, що спеціалізуються на комерційних автомобілях, визнало абсолютно новий Transit Custom від Ford Pro переможцем IVOTY 2024. Нове покоління провідного у своєму сегменті  фургону Ford Pro надійшло в продаж по всій Європі на початку цього року, пропонуючи найширший вибір варіантів за всю історію та унікальні цифрові функції, орієнтовані на клієнта, такі як модем 5G для надшвидкого підключення;  оновлення програмного забезпечення для понад 30 модулів автомобіля; система Delivery Assist, яка може заощаджувати понад 20 секунд на кожній зупинці; вбудована система Alexa;  кермо, що нахиляється, та універсальний кузов MultiCab, створені на стандартах продуктивності, встановлених його попередниками.

Генеральний менеджер Ford Pro Europe Ганс Шеп відзначив: «Ми дуже пишаємось тим, що журі IVOTY присудило цю престижну нагороду Transit Custom. Абсолютно новий фургон Transit Custom, вантажопідйомністю в одну тонну, був спроєктований для задоволення різноманітних потреб клієнтів. Крім нашого відзначеного нагородами дизельного двигуна, клієнти незабаром зможуть отримати електричні версії та варіанти PHEV. Кожна модель наповнена інноваціями та надшвидким підключенням до екосистеми програмного забезпечення Ford Pro для забезпечення безперебійної роботи, зарядки та підвищення продуктивності, щоб допомогти бізнесу наших клієнтів процвітати».

Джарлат Суїні, голова конкурсу «Міжнародний фургон року», зазначив: «Що ж, це тверда п'ятірка для Ford Transit за перемогу в номінації «Міжнародний фургон року 2024». Адже це вже вп’яте фургон Ford Transit виграє IVOTY – спочатку у 2001 і 2007 роках з тодішньою універсальною моделлю. Незабаром після запуску автономний однотонний варіант нового покоління — Transit Custom — завоював титул у 2013 р. та у 2020 р., а тепер і у 2024 р. Вітаємо всіх учасників із цим значним досягненням».

Transit Custom був найбільш продаваним однотонним фургоном у Європі минулого року, а також найбільш продаваним автомобілем у Великій Британії за 2021 та 2022 роки. Абсолютно нова модель виробляється на сучасному складальному заводі Ford Otosan у Yeniköy, Туреччина.

Пікап Ranger привіз додому заповідну нагороду 

Після напружених випробувань на дорозі та бездоріжжі, проведених журі IPUA в Греції на початку цього року, Ford Ranger втретє завоював корону IPUA, встановивши новий рекорд.

Ranger – найбільший глобальний продукт Ford. Розроблений дизайнерами та інженерами австралійського інженерного центру Ford, створений на шести заводах Ford на чотирьох континентах — він завоював любов клієнтів по всій Європі. Протягом останніх восьми років Ranger був найбільш продаваним пікапом у регіоні, на нього припадає майже половина всіх продажів пікапів у Європі.

Позашляхові якості нової моделі, покращені характеристики на дорозі, а також безпрецедентний рівень можливостей підключення та технологій роблять її популярною як серед бізнес-користувачів, так і приватних користувачів. Ford Pro нещодавно анонсував Ranger PHEV – перший у Європі пікап PHEV, який поєднує в собі можливості електроприводу з універсальність Ranger в експлуатації.

Ranger визнали переможцем журі, до складу якого ввійшли журналісти-експерти з Європи, а також з Південної Африки, де знаходиться завод Ford у Сільвертоні, що виготовляє модель для європейського ринку.

Ганс Шеп заявив: «Ми дуже раді, що журі IPUA втретє відзначило Ford Ranger, адже це є свідченням його міцної позиції улюбленого пікапа у Європі протягом останніх восьми років. Новий Ford Ranger має найширший асортимент варіантів на сьогодні, пропонуючи клієнтам задоволення від водіння та прохідність, що підходять як для робочих днів, так і для вихідних. Він створений для роботи та розваг».

Джарлат Суїні, голова журі «Кращий міжнародний пікап», зазначив: «Ford зробив хет-трик, вигравши три міжнародні нагороди за пікапи зі своїм бестселером Ranger. У цьому сьомому змаганні IPUA Ranger шостого покоління додає нові титули до здобутих у 2013 і 2020 роках. Вітаємо всю команду розробників Ford зі створенням цього виняткового автомобіля».