Ford Transit – функціональність та надійність

Transit – серія комерційних автомобілів Ford, що бездоганно вирішують повсякденні задачі бізнесу

Маневрений Transit Courier – найкомпактніший із серії вантажних фургонів Transit, який своєю славетною практичністю не поступається більшим автомобілям. Transit Courier сконструйований з дотриманням суворих стандартів, встановлених для комерційних автомобілів, тому він зроблений не лише довговічним, а й максимально дешевим в експлуатації. Чималий об’єм розміщення корисного вантажу вагою до 549 кг (з урахуванням ваги водія у 75 кг). А продумані функції допомагають захистити як вантаж, так і сам автомобіль від тягот робочого життя.

 

Transit Custom завжди виділявся за рахунок своєї міцності, функціональності та надійності. Тепер у ньому представлено ще більше інноваційних функцій та «розумних» технологій, а також вища економічність у поєднанні з вишуканим зовнішнім виглядом і майстерністю виконання.

 

Фургон Ford Transit оснащений численними продуманими функціями, які допоможуть працювати розумніше та ефективніше. Для вантажу тут доступні 15,1 куб. м об’єму. А бокові вантажні двері з електроприводом і оснащені замком задні двері з кутом відкривання 270° забезпечують легкий, як ніколи, доступ у вантажний відсік.