Лідер з продажу серед пікапів в Європі Ford Ranger незабаром і в Україні

В Україні стартують продажі нового Ford Ranger

Відтепер ще більше можливостей з передовими системами та технологіями.

НОВИЙ FORD RANGER
Зустрічайте нову версію культової моделі. Надзвичайна вантажопідйомність, найкраще у своєму класі буксирування, вражаюча маневреність на бездоріжжі, солідна гама двигунів і дизайну кузова. Це те, що робить абсолютно новий Ford Ranger лідером продажів серед пікапів у Європі.
А тепер він став ще кращим...
З новим сміливим виглядом, розширеними можливостями й безліччю нових захоплюючих варіантів дизайну, передових систем і технологій. Абсолютно нова модель — наш найпотужніший вражаючий Ranger.

ДИЗАЙН
Оновлений екстер’єр Ranger демонструє сучасну, майстерно втілену міцність. Завдяки виразній прямокутній передній решітці радіатора з фірмовими денними ходовими вогнями «C-Clamp», мускулистим бокам кузова й ширшій колісній базі, автомобіль не лише має покращену стійкість, але й виглядає міцнішим.

ЕФЕКТИВНІСТЬ І ВРАЖЕННЯ ВІД ВОДІННЯ
Абсолютно новий RANGER демонструє значно більше, ніж просто потужність на дорозі й на бездоріжжі завдяки асортименту вражаючих варіантів двигуна й трансмісії, вдосконаленій системі адаптації до дорожніх умов Advanced Terrain Management System, а також безлічі функцій допомоги водієві, таких як інтелектуальний адаптивний круїз-контроль та покращена система активної допомоги під час паркування для Raptor.

КОРИСНІСТЬ
Шукаєте інноваційні можливості, що спрощують життя? Як щодо робочого місця, вбудованого в задні відкидні двері багажного відділення, бортового інвертора, що забезпечує 240 вольтів і 400 ватів потужності для ваших електроінструментів, нових розумних рішень для зберігання речей, сходинок на задньому бампері, зонального освітлення чи просто збільшення багажного простору? Все це пропонує абсолютно новий Ranger.

Новий Ford Ranger буде пропонуватись на українському ринку з 2,0-літровим дизельним двигуном 170 або 205 к.с. з механічною або автоматичною трнсмісією.